Activiteiten

Vissen / Forellen

Er kan in het riviertje langs ons domein worden gevist, maar we gaan heel graag 1 per week naar de visvijvers voor een toffe en leerzame forel visdag.

Vissen / Forellen

Vissen / Forellen

Water is van essentieel belang. Het water van de Besbre heeft al voor heel wat verhalen gezorgd. Het is een regenrivier die zo af en toe ernstig buiten zijn oevers kan treden. Vandaar hebben we een voetgangersbrug gebouwd, om daarmee vrij te kunnen bewegen tussen ons domein en de parkeerplaats aan de overkant. Als u bij ons komt logeren, zullen wij u vast wel één van de verhalen toevertrouwen. Onze grote passie is forellen. Er kan in de Besbre worden gevist, maar het stond al snel vast dat we een leerzame én gezellige forel visdag wilden organiseren voor onze gasten.

Vismiddag en BBQ

Kom met ons mee en vang je eigen forel voor het avond eten. Rond 13.30u vertrekken we naar prachtige visvijvers in Ferrieres sur Sichon, waar u uitleg krijgt over de kunst van het forelvissen. Probeer daarna zelf een paar mooie forelletjes te vangen. Bij terugkomst krijg je uitleg over het schoonmaken van de gevangen forel en worden er een paar vissen gerookt in onze speciale rookoven. ‘S avonds kan je gezellig aanschuiven bij de Forel BBQ. Bent u geen visliefhebber? Geen nood, we hebben altijd een alternatief of vegetarisch recept :).

Vergunning

Voor het vissen in de Besbre heeft u wel een vergunning nodig. De vergunning voor het departement is bij de locale viswinkel te koop en omdat wij ons aan een privé vistraject bevinden, is een extra vergunning nodig om rond ons domein te vissen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Fotogalerij

Onze fotogalerij