Activiteiten bij Chez Jem

Brasserie en Restauratie

In de afgelopen jaren op het Franse land zijn we meer en meer gaan genieten van de rust en het relaxte Franse leven. Genieten van het moment, genieten van het gezelschap en tijd nemen om uitgebreide maaltijden te maken en samen op te eten.

Activiteiten Chez Jem

Heerlijke kleine Franse gerechten

Monique heeft haar passie in de Franse Keuken gevonden. In onze brasserie kunt u dan ook terecht voor heerlijke kleine Franse gerechten, zoals charcuterie, een hartige schotel met lekkere vleeswaren of een kaasplankje met kwaliteit kaasjes uit de streek.

Table d’hôtes, Pizza en Forel. Lekker aanschuiven in combinatie met leuke activiteiten

U kunt bij ons terecht voor:

  • ontbijt service
  • portie frietjes
  • ijsjes
  • kaasplankjes en charcuterie schotels
  • avondeten
  • pizza en snacks

Lekkere aankomst maaltijd

Lekkere, handige welkomstmaaltijd op uw aankomstdag (€19,50 en kids tot 11 jaar €15).
De aanvang van deze maaltijd wordt aangepast aan uw aankomsttijd en kan variëren tussen 18u en 21u.

Bienvenue Franse Avond

Gezellige Franse Avond, genieten van gerechten uit de streek. Uw 4-gangen diner wordt met zorg bereid en begeleid met prachtige chansons! Genieten van een heerlijk avond in franse sferen. (€24,50* en kids tot 11 jaar €19,50). Ook vegetarisch menu mogelijk.
* Inclusief brood

Forelmiddag en Forel BBQavond

Echte top ervaring bij Chez Jem. Rijdt met ons mee in de Landrover naar de visvijvers. Hengel, aas en uitleg over het vissen en het schoonmaken van forel (€13,50). Aansluitend een proeverijtje van vers gerookte forel en een gezellige forel BBQ. (vissen & eten €29,50)
Bent u geen visliefhebber? Geen nood, we hebben altijd een alternatief of vegetarisch recept (3 gangen €19,50,-*).
* Inclusief brood

Italiaanse Pizza Avond

Beleef onze hout gestookte pizzaoven ! Een ervaring op zich, om daar je zelfgemaakte pizza in te laten bakken. Je krijgt een huisgemaakte, voorgebakken bodem, en je stelt zelf je favoriete pizza samen. We hebben diverse verse producten voor jullie klaarliggen. Maak hem volgens een origineel Italiaanse recept, of laat je creativiteit de vrije loop. € 13,50 per pizza.

Baby’s tot 1 jaar gratis

Fotogalerij

Onze fotogalerij

Leuke initiatieven

Heeft u zelf ook een leuk idee voor een activiteit? Laat het ons weten, we staan altijd open voor goede plannen en leuke initiatieven. We hebben een uniek en terrein, zeer veel ongerepte natuur, zonder directe buren. Dit kan voor ongekende mogelijkheden zorgen. Echter de ongekende rust, laten we liever wel intact.

Boodschappen doen

Op 5 min. rijafstand bevindt zich een kleine Vival supermarkt in Le Breuil. Grotere supermarkten, zoals Carrefour en Intermaché vindt u in Lapalisse, zo’n 10 minuutjes met de auto. Adressen en openingstijden van deze winkels vindt u in ons informatiemapje in uw accommodatie.