Accommodaties

Safaritent Le Sabot

(max 6 pers.)

Alle safaritenten zijn voorzien van een privé badkamer met toilet, wastafel en luxe douchecabine en slaapkamers met comforabele boxspring bedden. De safaritenten beschikken ook over een compleet ingerichte keuken met 4 pits kookplaat, Senseo, waterkoker en koelkast.

Indeling Le Sabot

Safaritent Le Sabot heeft een vloeroppervlakte van 50m2. Er is een ruime veranda en binnen vindt u 2 slaapkamers ingericht met comfortabele boxspring bedden. Ze kunnen als 2-persoonsbed (160×200 cm) of als twee 1-persoonsbedden (80×200 cm) opgedekt worden. De ramen zijn voorzien van horren.

Bij aankomst zijn de bedden al voor u opgemaakt en handdoeken, keukendoeken, 2 wc-rollen en een welkomstdrankje zijn bij de prijs inbegrepen.

Op de veranda staat een comfortabele zithoek en voorin de tent staat grote eettafel. Op het terras vóór de safaritent kunt u lekker kokkerellen met uw eigen vaste BBQ. Er staan voldoende ligbedden, u bent ècht van alle gemakken voorzien.

Ontbijt kunt u vanzelfsprekend zelf regelen, maar u kunt ook gebruik maken van onze ontbijtservice of lekker aanschuiven voor een avondmaaltijd. De bakker uit het dorp bezorgd alle dagen van de week vers brood!

Het is toegestaan één bijzettentje voor 2 extra personen te plaatsen.

Rust, ruimte en volop avontuur.

Vanaf uw veranda heeft u uitzicht over La Besbre, een prachtig riviertje dat langs ons domein stroomt. U kunt een duik nemen, lekker afkoelen en met de kinderen leuke avonturen beleven in de beek.. Genieten van de rust en het uitzicht met een roseetje aan de waterkant, dat kan natuurlijk ook!
Verder is er een verwarmd opbouwzwembad met een afmeting van 4,5m x 7,5m, een zonneterras, een zeer ruim domein van bijna 3 hectare met een paar kippen en katten, 2 Berner Sennen en 3 grappige ezels Oetel, Kruik en Kirie.

Extra info

Omdat we ons op een hoogte van bijna 350m boven NAP bevinden, komt het regelmatig voor dat de temperatuur ’s avonds daalt tot onder de 20 graden. Een vestje en sokken zijn dan zeker aan te raden! Voordeel is natuurlijk dat u heerlijk koel kunt slapen, ook al liggen de temperaturen overdag vaak rond de 28 graden. En niet onbelangrijk, we hebben op Domaine Chez Jem géén last van muggen!