Accommodaties

Verblijf in een luxe
Glamping Safaritent

Overnachten kunt u bij ons in een comfortabele, zeer ruime maximaal 8-persoons, hippe, luxe safaritenten.

Safaritenten
La Fontaine

3 slaapkamers

6-8 personen

Uitzicht over de rivier

Safaritent La Source

3 slaapkamers

6-8 personen

Uitzicht over de rivier

Safaritent Le Sabot

2 slaapkamers

4-6 personen

Uitzicht over de rivier

Safaritent Le Ruisseau

2 slaapkamers

4-6 personen

Zeer privé gelegen, uitzicht richting de vijver.

Prive badkamer en keuken

Alle safaritenten zijn voorzien van een privé badkamer met toilet, wastafel en luxe douchecabine en slaapkamers met comforabele boxspring bedden.

De safaritenten beschikken ook over een compleet ingerichte keuken met 4 pits kookplaat, Senseo, waterkoker, koelkast en BBQ.

Indeling

De safaritenten hebben een vloeroppervlakte van omstreeks 55m2. Er is een ruime veranda en binnen vindt u 2 slaapkamers die zijn ingericht met comfortabele boxspring bedden. Ze kunnen als tweepersoonsbed (160×200 cm) of als éénpersoonsbedden (80×200 cm) worden opgedekt. Safaritenten La Source en La Fontaine hebben ook een leuke stapelbed kamer. Het is toegestaan één bijzettentje voor 2 extra personen te plaatsen. De ramen zijn voorzien van horren. De tenten zijn in 2016 gebouwd.

De bedden zijn al voor u opgemaakt en handdoeken, keukendoeken, 2 wc-rollen en een welkomstdrankje zijn bij de prijs inbegrepen. Op de veranda staat een comfortable zithoek en voorin de tent staat eettafel. Op het terras vóór de safaritent kunt u lekker kokkerellen met uw eigen vaste BBQ. Er staan voldoende ligbedden, u bent ècht van alle gemakken voorzien.

Ontbijt kunt u vanzelfsprekend zelf regelen, maar u kunt ook gebruik maken van onze ontbijtservice of lekker aanschuiven voor de Franse Avond of 1 van de andere activiteiten. Hier vindt u meer informatie over onze activiteiten. De bakker uit het dorp bezorgd alle dagen vers brood ! 

Rust, ruimte en volop
avontuur

Vanaf uw veranda heeft u uitzicht over La Besbre, een prachtig riviertje dat langs ons domein stroomt. U kunt een duik nemen, lekker afkoelen en met de kinderen leuke avonturen beleven in de beek.. Genieten van de rust en het uitzicht met een roseetje aan de waterkant, kan natuurlijk ook!
Verder is er een verwarmd opbouwzwembad van 7,5 x 4,5m, een zonneterras, een zeer ruim domein van bijna 3 hectare met een paar kippen en katten, 3 Berner Sennen honden en 3 grappige ezels Oetel, Kruik en Kirie.

Activiteiten

Wekelijks organiseren we een paar activiteiten die precies passen bij de natuurlijke omgeving. We organiseren bijvoorbeeld een gezellige Pizza avond een Franse Avond én leerzame Forel vismiddag met aansluitend een workshop vis schoonmaken en ’s avonds forel roken en gezamelijke diner.

Het meebrengen van huisdieren is op ons terrein niet toegestaan.

Omdat we ons op een hoogte van bijna 350m boven NAP bevinden, komt het regelmatig voor dat de temperatuur ’s avonds daalt tot onder de 20 graden. Een vestje en sokken zijn dan zeker aan te raden! Voordeel is natuurlijk dat u heerlijk koel kunt slapen, ook al liggen de temperaturen overdag vaak rond de 28 graden.

Fotogalerij

Onze fotogalerij

INFORMATIE

locatie overzicht