placeholder Homepage Over Chez Jem streepje Prijzen en reserveren streepje Fotogalerij streepje Accommodaties streepje Activiteiten streepje Groepen streepje Contact

Logo Chez jem
Reserveren

 

Vissen / Forellen

Water is van essentieel belang. Het water van de Besbre heeft al voor heel wat verhalen gezorgd. Het is een regenrivier die zo af en toe ernstig buiten zijn oevers kan treden. Vandaar hebben we een voetgangersbrug gebouwd, om daarmee vrij te kunnen bewegen tussen ons domein en de parkeerplaats aan de overkant. Als u bij ons komt logeren, zullen wij u vast wel één van de verhalen toevertrouwen.

De grote passie van Jurgen is forellen. Er kan in de Besbre worden gevist, maar het stond al snel vast dat we een forel visdag wilden organiseren voor onze gasten. Voor de gevorderden een vistocht langs de Besbre en voor de beginners een tour naar de visvijvers in Ferriere. Jurgen zorgt daar voor uitleg, hengels, aas en vervoer per Landrover. De forel die daar gevangen wordt, gaat dezelfde avond op de bbq en zorgt voor een heerlijk diner.

Vismiddag en BBQ

Middag forellen, inclusief vervoer per landrover, hengel, aas en uitleg: € 12,50 p.p.

Aansluitend Forel BBQ met als voorafje gerookte forel € 17,50 p.p, incl. brood.
Bent u geen visliefhebber? Geen nood, we hebben altijd een alternatief recept :).

Vergunning

Voor het vissen in de Besbre heeft u wel een vergunning nodig. De vergunning voor het departement is bij de locale viswinkel te koop en omdat wij ons aan een privé vistraject bevinden, is een extra vergunning nodig om rond ons domein te vissen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

uitleg vis schoonmakenZelf forel schoonmaken

Saumon

Forel

uitleg vis schoonmaken

 

 

Copyright © 2012 | Website door Webjem

Over Chez Jem
Locatie
Zoover reviews
Prijzen
Reserveren
Safaritenten max 8 pers.
Chalet le Fario 5 pers.
Gite L'Ane Qui Rit 4-6 pers.
Vakantievilla La Pierre Qui Danse 6-8 pers.
B&B Chez la Piscine 2 pers.
Activiteiten Omgeving
Brasserie Chez Jem
Forelvissen