placeholder Homepage Over Chez Jem streepje Prijzen en reserveren streepje Fotogalerij streepje Accommodaties streepje Activiteiten streepje Groepen streepje Contact

Logo Chez jem
Reserveren

 

Corona update 17 maart 2021

1,5 m samenleving

Hier bij Chez Jem hebben we ons voorbereid op de 1,5 meter samenleving. Er is sowieso al voldoende ruimte rondom onze accommodaties en ze hebben allemaal privé sanitair en keuken. Dus dat is erg prettig. Verder is er een zeer ruim terras, waar we de tafels ruim uit elkaar kunnen zetten, zodat er toch een table d’hotes kan plaatsvinden.

Ook hebben we gedacht aan goede hygiëne en staat er op diverse plaatsen handgel. Onze Forel excursie kan wekelijks plaatsvinden. Ieder gezin rijdt met eigen vervoer naar de visvijvers. Ons domein is zeer kleinschalig, er zijn nooit meer dan zo'n 26 mensen op het totale terrein.

Voorwaarden ivm Corona / Reserveren en betalen

Zou u een accommodatie willen reserveren voor komende zomer? Dat kan zonder risico!

Wij stellen u voor dat u de gehele aanbetaling plus eventuele restant betaling retour gestort krijgt, in het geval dat Frankrijk, Nederland en/of Belgie onverhoopt een negatief reisadvies voor vakantiereizen afgeven voor onze regio (Allier/Auvergne of heel Frankrijk). Zo loopt u geen financieel risico en is er geen gedoe met vouchers.

Zou er tijdens de hierboven genoemde omstandigheid wél vakantie gevierd mogen worden indien u bent gevaccineerd en/of beschikt over een geldige negatieve coronatest, dan kunt u gewoon lekker op vakantie komen en gaan wij niet over tot terugbetaling van de reissom obv de corona pandemie.

Heeft u vragen? Opmerkingen? Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen!

Blijf gezond, zorg goed voor elkaar en hopelijk tot ziens bij Chez Jem !

Lieve groeten,

Jurgen en Monique

 

 

Jem

 

Zwembad

Meer foto's kunt u vinden
in onze fotogalerij

Copyright © 2012 | Website door Webjem

Over Chez Jem
Locatie
Zoover reviews
Prijzen
Reserveren
Safaritenten max 8 pers.
Chalet le Fario 5 pers.
Gite L'Ane Qui Rit 4-6 pers.
Vakantievilla La Pierre Qui Danse 6-8 pers.
B&B Chez la Piscine 2 pers.
Activiteiten Omgeving
Brasserie Chez Jem
Forelvissen