placeholder Homepage Over Chez Jem streepje Prijzen en reserveren streepje Fotogalerij streepje Accommodaties streepje Activiteiten streepje Groepen streepje Contact

Logo Chez jem
Reserveren

 

Brasserie en Restauration

In de afgelopen jaren op het Franse land zijn we meer en meer gaan genieten van de rust en het relaxte Franse leven. Genieten van het moment, genieten van het gezelschap en tijd nemen om uitgebreide maaltijden te maken en samen op te eten.

Monique heeft haar passie in de Franse Keuken gevonden. In onze brasserie kunt u dan ook terecht voor heerlijke kleine Franse gerechten, zoals charcuterie, een hartige schotel met lekkere vleeswaren of een kaasplankje met kwaliteit kaasjes uit de streek.

U kunt bij ons terecht voor:
- ontbijt service
- portie frietjes
- ijsjes
- kaasplankjes en charcuterie schotels
- avondeten
- pizza en snacks

Brasserie Chez Jem

Aankomstdag
Eenvoudige, lekkere welkomstmaaltijd (€15 p.p*, kinderen €10,-).
De aanvang van deze maaltijd wordt aangepast aan uw aankomsttijd en kan variëren tussen 18u en 21u

Franse avond
Gezellige Franse Avond, genieten van gerechten uit de streek. Uw 3-gangen diner wordt met zorg bereid en begeleid met prachtige chansons! Genieten van een heerlijk avond in franse sferen. (€18 p.p* kindermenu: €12,50 )

Forelmiddag en Forel BBQavond
Inclusief vervoer per landrover, hengel, aas en uitleg over het vissen op en het schoonmaken van forel (€12,50 p.p). Aansluitend een leuke forel BBQ. Bent u geen visliefhebber? Geen nood, we hebben altijd een alternatief recept (3 gangen €17,50,- p.p*)

Pizza avond
1 keer per week is het pizza avond. Lekker genieten van een al dan niet zélf gemaakte pizza die voor u wordt gebakken in een échte originele houtgestookte pizza oven.

Baby's t/m 1 jaar gratis
Kinderkorting t/m 11 jaar

* inclusief brood


U kunt contact met ons opnemen om u aan te melden voor deze activiteiten. Vanzelfsprekend kunt u zich ook ter plaatse aanmelden.

Download onze drankenkaart

Leuke initiatieven

Heeft u zelf ook een leuk idee voor een activiteit? Laat het ons weten, we staan altijd open voor goede plannen en leuke initiatieven.  We hebben een uniek terrein, zeer veel ongerepte natuur, zonder directe buren. Dit kan voor ongekende mogelijkheden zorgen. Echter de ongekende rust, laten we liever wel intact.

 

Eethoek

Terras Chez Jem

tabledhotes

kampvuur

Pizza

Copyright © 2012 | Website door Webjem

Over Chez Jem
Locatie
Zoover reviews
Prijzen
Reserveren
Safaritenten max 8 pers.
Chalet le Fario 5 pers.
Gite L'Ane Qui Rit 4-6 pers.
Vakantievilla La Pierre Qui Danse 6-8 pers.
B&B Chez la Piscine 2 pers.
Activiteiten Omgeving
Brasserie Chez Jem
Forelvissen